Четири гладни лава нападнале мунгос, но не знаеле на кого налетале

Loading...

Доколку некогаш во дивина налетате на мало животинче со чудно и смешно име „мунгос“, подобро ви е да бегате! Тие се многу цврсти и отпорни суштества! Дури и лавовите, кралеви на животните, имаат проблем да совладаат еден мунгос.Доколку некогаш во дивина налетате на мало животинче со чудно и смешно име „мунгос“, подобро ви е да бегате! Тие се многу цврсти и отпорни суштества! Дури и лавовите, кралеви на животните, имаат проблем да совладаат еден мунгос.
Жером Гиламонт снимил една неверојатна сцена во која еден мунгос успеал да се одбрани од дури четири лава во Масаи Мара националниот парк во Кенија.
Погледнете што се случило:

Доколку некогаш во дивина налетате на мало животинче со чудно и смешно име „мунгос“, подобро ви е да бегате! Тие се многу цврсти и отпо

loading...
Loading...