Четири кратки и брзи совети за совршен изглед!

Loading...

Утрото не ви е баш омилен ден од денот? Имаме решение за вашите проблеми.Фризура пред спиење- Ставете малку пена на косата, зарвзете ја високо во опавче, па косата соберете ја во пунџа. Утрото ќе имате собршена фризура.
Лесна шминка-Никогаш немојте целосно ненашминкани да излегувате од дома. Ако немате време нанесете барем подлога и коректор но и маскара и сјај. Тоа е сосема доволно.

 
Користете накит- Доволно е доколку немате време да направите фризура да ја украсите косата со модерен додаток, тоа ќе ве направи посебни.
На усните секогаш имаје насмевка- Ако сте нерасположени ќе изгледате уморно.  За свеж изглед развлечете насмевка!Фризура пред спиење- Ставете малку пена на косата, зарвзете ја високо во опавче, па косата соберете ја во пунџа. Утрото ќе имате с

loading...
Loading...