Чкембарите кажаа довидување на Македонското обединување

Македонија – Данска,пример како една репрезентација треба да игра на секоја утакмица,жестока битка на теренот од нашите фудбалери, но не пишуваме за тоа туку сакаме да го нагласиме навивањето на денешниот меч.
Скопските навивачки групи денес потфрлија бидејќи многу спомнуваното обединување падна уште на првиот испит, на денешната утакмица на репрезентацијата на Македонија, со самото пеење против Битола, Пелистер и Чкембарите… Со самото тоа ги разлутија Битолчани и навивачката група Чкембари, при што следуваше соопштение на нивниот официјален профил, кое гласеше дека нема да има никакво обдинување и дека повеќе нема да се одзиваат на никакви состаноци во врска со обединувањето. Како се се одвиваат понатаму работите ќе видиме и самите.
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Македонија – Данска,пример како една репрезентација треба да и

Пронајдете не на следниве мрежи: