Чоколадо со вкус на сирење и лук

Loading...

Вкус кој кај нас веројатно никогаш не би го прифатиле, во странство станува се популарно така оваа чоколада со вкус на сирење и лук стана позната во Ирска.
Чоколадата со чипсот од лук и сирење настанала после кампањата која била на Фајзбик, а ја потикнала фирма од Ирска, фирмата по има Тајто, а интересот за оваа необична чоколада се појавила и во Австралија.
Едмон Ествуд, директорот на фирмата Тајато, изјавил:
„Неможев да верувам кога ги видов реакциите. Вкусот е необичлен а имаваме преку 500 илјади заинтересирани купувачи само на Феjзбук.Вкус кој кај нас веројатно никогаш не би го прифатиле, во странство станува се популарно така оваа чоколада со вкус на

loading...
Loading...