Чопор волци опкружи жена, а потоа…

Некој да ви ја расажал сцената која ќе ја видите во видеото, веројатно  не би му поверувале. Чопор волци кои опкружиле девојка не звучи добро. Девојката од видеото, Анита  се грижела две години за волците во Поларната зоолошка градина во Норвешка, и работела на нивната социјализација и на тоа да почнат да се дружат со луѓето.
Потоа таа заминала од зоолошката градина, и се вратила два месеци  и повторно се сретнала со своите миленичиња, кои не само што не ја заборавиле, туку се развеселиле кога ја здогледале. Нивната среќа била забележана со камера.
Погледнете ја реакцијата на волците кога ја здогледале Анита.Девојката од видеото, Анита  се грижела две години за волците во Поларната зоолошка градина во Норвешка, и работела на нивната социјализација

Пронајдете не на следниве мрежи: