Човекот удри жена а камионџијата ГО УНИШТИ ПРЕД СИТЕ!

Сите знаеме дека насилството во јавноста е се почеста тема, а ваквите случки ни служат како најдобар пример за тоа. Во продолжение погледнете како реагирал еден камионџија во ресторан откако видел дека еден маж удира жена.Големиот камионџија реагирал на типот кој на самиот почеток на снимањето удира некоја жена. Тој му приоѓа и се заканува…
Погледнете како изгледало сето тоа…
Tip mu je udario ženu, a ovo je reakcija opakog… by coolPickГолемиот камионџија реагирал на типот кој на самиот почеток на снимањето удира некоја жена. Тој му приоѓа и се заканува…
Погледнете како

Пронајдете не на следниве мрежи: