Црна Гора изгуби со еден разлика од Летонија!

Денес Летонија ја победи Црна Гора 73:72.Денес Летонија ја победи Црна Гора 73:72, овој резултат и оди во корист на нашата репрезентација.
Црногорците имаа водство од 72:71, но во последен момент Летонците погодија и резултатот беше 73:72.
Со оваа победа Летонија е на првото место во нашата екипа.
 Денес Летонија ја победи Црна Гора 73:72, овој резултат и оди во корист на нашата репрезентација.
Црногорците имаа водство од 72:71, но во

Пронајдете не на следниве мрежи: