Црната лимонада стана вистински хит: Додадете една состојка и ќе добиете уште поздрав напиток

Црната лимонада стана вистински хит  во  светот посебно  за оние кои  сакаат да  спроведат детоксикација на телото.Интересно  е  тоа што  црната лимонада е поздрава од  обичната  бидејќи има примеси на останати компоненти кои   прават совршен напиток за сите оние кои  сакаат да ослабат.
Оваа лимонада е црна поради активниот јаглен кој е направен од тресет, кокосова кора и  дрво, а во оваа лимонада  додадете и  сок од лимета, вода и  малку  мед.
Благодарение на овие компоненти, црната лимунада се препорачува во процесот на детоксикација или  доколку  сакате да изгубите неколку килограми. Исто така комбинацијата на јаглен и  витамин Ц е идеална за мамурлак.Интересно  е  тоа што  црната лимонада е поздрава од  обичната  бидејќи има примеси на останати компоненти кои  

Пронајдете не на следниве мрежи: