Црногорците воопшто не го споменаа спорниот момент!

Сомнителната завршница, придонесе за првиот пораз на Македонија!Знаевме дека ќе биде тежок натпревар полн со многу нервоза. Секогаш се такви, најтешки, првите натпревари. Одигравме добро во поголемиот дел, но ни падна концентрацијата во завршните минути и тоа скапо не чинеше. Сепак, сметам дека други фактори го одлучија победникот“, кажа Дамјан Стојановски на прес-конференцијата.
Имено селекторот Пипан не сакаше да коментира додека не се погледнат снимките. 
Додека селекторот на Црна Гора, Лука Павичевиќ и Никола Вучевиќ, честитаа на Македонија за добрата игра и истакаа дека се среќни со победата, воопшто не споменувајќи го моментот кој го реши конечниот резултат.
Извор: kurir.mkЗнаевме дека ќе биде тежок натпревар полн со многу нервоза. Секогаш се такви, најтешки, првите натпревари. Одигравме добро во поголемиот дел,

Пронајдете не на следниве мрежи: