Цуцуловски до Јанева: Аплауз по нарачка бара само човек кој не е сигурен во себе

Професорот Љубомир Цуцуловски во денешното гостување на Телевизијата Алфа, на Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева и порача дека само човек кој не верува во себеси или нема доверба во себеси бара другите да му аплаудираат.Според  него, човек кој е сигурен во себе е сигурен дека ќе добие аплауз, бидејќи верува во своите квалитети, тој тоа го очекува и е скоро сигурен дека ќе го добие.
-Така што, аплауз по нарачка бара само оној човек кој не е сигурен во себеси. Пејачот кој излегува на бина и е сигурен во своите квалитети однапред знае дека ќе добие аплауз. Вака ми делува како да се нарачани 10 кебапи со кромидче, истакна Цуцуловски.Според  него, човек кој е сигурен во себе е сигурен дека ќе добие аплауз, бидејќи верува во своите квалитети, тој тоа го очекува и е скоро сиг