Чудо: Кафе шемата во Белград продолжува иако има поплави!

Кафе шемата во Белград продолжува иако има поплави!Не е важно што цела Србија е поплавена, кафе шемата се тера во Белград.
Нема врска што келнер мора по вода да гази!
 Не е важно што цела Србија е поплавена, кафе шемата се тера во Белград.
Нема врска што келнер мора по вода да гази!
 

Пронајдете не на следниве мрежи: