ЧУДО ОД ДЕТЕ: 8-годишно девојче го крена на нозе жирито на Звезде Гранда

Loading...

Прво на „суво“ ја испеа песната „Моја заклетво“ која ја изведува Зорица Бруцлик и веднаш ги запали сите присутни.Милица Станишиќ, осумгодишно девојче кое се појави на јунската аудиција на Звезде Гранда во Сараевското студио на Пинк телевизија и тоа како го воодушеви жирито и бројните кандидати.
Прво на „суво“ ја испеа песната „Моја заклетво“ која ја изведува Зорица Бруцлик и веднаш ги запали сите присутни, после што Саша Поповиќ рече дека таа е нешто посебно.
Кога со матрица ја испеа истата песна, публиката почна да аплаудира а Саша рече:
„Јас аудиции правам веќе 11 години, имаше многу деца, а ова е чудо од дете. Имаш 8 години, можеш да се натпреваруваш, но…“
Публиката и изведувачите во студио почнаа врескаат за Милица да помине понатаму, а Поповиќ доврши: “Сè слушна, ова ќе биде преседан во историјата на натпреварувањето.”
Погледнете го видеото:

Милица Станишиќ, осумгодишно девојче кое се појави на јунската аудиција на Звезде Гранда во Сараевското студио на Пинк телевизија и тоа како го воо

loading...
Loading...