Чуприна се отвори-Проговори за долгогодишната врска со Стефан од „Некст тајм“

Loading...

Драгана Чуприна проговори за прекинот на четиригодишната врска со дната половина од дуото „Некст Тајм“, Стефан Филиповски повеќе не се заедно. Ве молам не ме прашувајте детали. Не сме веќе заедно од пред некое време, тоа е вистина, и не сакам повеќе да зборувам. Било поминало, и не сакам повеќе да се замарам – вели таа за Вест, демантирајќи дека брзо се утешила откако ја обновила врската со поранешниот дечко, Александар Богдановски од Тетово. Ве молам не ме прашувајте детали. Не сме веќе заедно од пред некое време, тоа е вистина, и не сакам п

loading...
Loading...