Да и помогнеме на Сузана Секуловска, мајка на три малолетни деца

Loading...

Да спасиме една мајка, да спасиме едно семејство! Четириесет и шестгодишната Сузана Секуловска , мајка на три малолетни деца боледува од карцином на црниот дроб. Лекарите во Кина и ветуваат успешно лекување со соно фото динамична терапија, но лекувањето чини 15.000 евра.Лекувањето треба да започне што е можно побрзо, затоа се молат сите хумани граѓани да помогнат со донации на
Телефонскиот број 077143775 на ВИП Операторот
Teлефонски број 075 143 161 за ОНЕ Операторот
 Телефонскиот број 070143183 на Т-Мобиле Операторот
 И на жиро сметка на Тутунска Банка 210-5016177261.82Лекувањето треба да започне што е можно побрзо, затоа се молат сите хумани граѓани да помогнат со донации на
Телефонскиот број 

loading...
Loading...