Да му помогнеме на Марјан да си го пронајде речникот

Loading...

Марјан го загуби речникот и тоа не е добар знак. Ајде со здружени сили да му помогнеме да го најде, инаку ќе останеме без афоризми на денот.- Го изгубив речникот. Останав без зборови.
Марјан Анѓеловски- Го изгубив речникот. Останав без зборови.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...