Да не поверува човек што гледа: Што и направи водителката на убавата пејачка во среде емисија

Loading...

Да не поверува човек што гледа…Пред пет години водителката Рада Раденовиќ во својата емисија „Вие прашувате“ ја угостила русокосата пејачка Дајана Трипуновиќ/ 
Во текот на емисијата и постави многу необично прашање…
„Дали го*ното смртди?“…Ако не верувате погледнете го видеото. 

 
Пред пет години водителката Рада Раденовиќ во својата емисија „Вие прашувате“ ја угостила русокосата пејачка Дајана Трипуновиќ/&n

loading...
Loading...