Да се наежиш: Еве што змискиот отров и прави на човековата крв

Loading...

Само една капка змиски отров помешана со човечка крв била доволна да крвта веднаш се трансформира. После ова добро размислете дали следниот пат ќе газите каде што има висока трева.Дали некогаш сте се запрашале што змискиот отров и прави на крвта?
Ако сте, тогаш пред вас е видео кој на сликовит начин покажува зошто треба да се чувате.
Човек фаќа змија отровница а со помош на специјална направа, го вади нејзиниот отров  и го става во тегла.
Само една капка од отровот става во чаша со крв…а што се случува потоа погледнете на видеото…

 
Дали некогаш сте се запрашале што змискиот отров и прави на крвта?
Ако сте, тогаш пред вас е видео кој на сликовит начин покажува зошто тре

loading...
Loading...