Да се вратиме во ДЕТСТВОТО: Знаеш дека си дете од 90-тите ако си израснал со овие песни!

Loading...

Овие песни се навистина потсетник на едни убави времиња…Ерзана, Ребека, Тоше… Поп сцената изобилуваше со певливи песни кои веднаш ги освоија нашите срца, до таа мера што и ден денес ги слушаме.
Овие песни се навистина потсетник на едни убави времиња…
Се надеваме дека ќе ви се допадне нашиот избор.
Уживајте:
Ерзана, Ребека, Тоше… Поп сцената изобилуваше со певливи песни кои веднаш ги освоија нашите срца, до таа мера што и ден денес ги слушаме.

loading...