Дали Бил Гејст ќе си го продолжи животот?-Неговиот изненадувачи одговор!

Loading...

Неговиот изненадувачи одговор!Низ светот актуелна тема е продолжување на животот.
Па за време на „Ask Me Anything” на Бил Гејтс му беше поставено прашањето „Дали сака да го продолжи животот?“
Изненадувачки тој одговори со Не. „Јас не мислам. Другите луѓе мислат така, но  јас не би сакал  да ги продолжам последните години од мојот живот доколку тоа не се случува за повеќето луѓе. “
Погледнете го видеото..

 
Низ светот актуелна тема е продолжување на животот.
Па за време на „Ask Me Anything” на Бил Гејтс му беше поставено прашањето „

loading...
Loading...