Дали е нормален: Погледнете колку платил само за да ја бакне Елизабет Харли

Loading...

Елтон Џон организирал аукција а канадскиот банкар Џулијан Барти понудил најголема сума на пари за бакнеж со британската актерката Елизабет Харли. Секако сите пари ќе бидат донирани во хуманитарни цели. Банкарот е среќно оженет и има три деца. Сепак, неговата сопруга не била загрижена што нејзиниот маж се бакнал со познатата актерка.
Лиз своите усни ги понудила во хуманитарни цели, а натпреварувањето било жестоко. На крајот, најголемата сума од неверојатни 80.000 долари ја понудил токму Џулијан.
 
Актерката сериозно ја сфатила аукцијата, го прегрнала Џулијан и страсно го бакнала в уста, на што милијардерот останал малку зачуден но и засрамен.Банкарот е среќно оженет и има три деца. Сепак, неговата сопруга не била загрижена што нејзиниот маж се бакнал со познатата актерка.

loading...
Loading...