Дали ги препознавте овие девојки?

Loading...

Можете ли да ги препознаете овие убавици?Ова се двете манекенки на „Викторијас сикрет“, Алесандра Амброзио и Адриана Лима, пред точно 13 години. Најверојатно Алесандра станала носталгична за тие денови, па ја објави оваа фотографија на нејзиниот профил на „Инстаграм“.
Сликата е направена на нивната прва заедничка ревија како „ангели“ на „Викторија“.

 
Сега двете се мајки на две деца и навистина изгледаат совршено.
Ова се двете манекенки на „Викторијас сикрет“, Алесандра Амброзио и Адриана Лима, пред точно 13 годин

loading...
Loading...