Дали го знаевте ова за Селена?!

Loading...

Дали Селена е во потрага по ново момче?„Пролазните авантури не се за мене. Јас не сум девојка која влегува од врска во врска, јас сум тип на девојка, која може да ја донесете дома и запознаете со родителите“, изјавила Селена.
Таа кажува колку многу научила за шоу-бизнисот во кој веќе е со години.
Актерката и пејачка, кажува како ќе се потруди да ги избегне замките преку кои поминале многу нејзини колеги.
„Настојувам да стекнам што поголемо искуство со годините кои доаѓаат пред мене. Можеби ќе се изгорам или ќе налетам на погрешни луѓе, но тоа никогаш нема да го доознаaм доколку не го доживеам“, објаснува Селена, која беше во турбулентна врска со пејачот Џастин Бибер. Таа оваа година го објави својот нов албум Stars Dance кој постигна фантастичен успех.„Пролазните авантури не се за мене. Јас не сум девојка која влегува од врска во врска, јас сум тип на девојка, која може да ја донесете дома

loading...
Loading...