ДАЛИ ИМАМЕ ПРИЧИНА ЗА СТРАВ: Нема да верувате што нас не чува од разорен удар на астероид!

Loading...

Фактот дека ниту еден удар на астероид не е детектиран однапред, е само уште еден доказ дека тоа што до сега не не погодил разорен удар е само чиста среќа наведуваат експертите.Експертите од Наса дошле до докази дека астеродите во последната деценија удирале во планетата Земја 10 пати повеќе отколку што сме мислиле.
Тие неодмна претставиле извештај во кој ќе бидат избројани сите експлозии и удири на астероиди кои ја размрдале планетата. 
А сега она што е најинтересно или можеби најстрашно…

 
Експертите утврдиле дека она што не „чува“ од разорен удар на астероди е „ЧИСТА СРЕЌА и ништо повеќе“.
„Фактот дека ниту еден удар на астероид не е детектиран однапред, е само уште еден доказ дека тоа што до сега не не погодил разорен удар е само чиста среќа наведуваат експертите.“
(Dailymail.co.uk)Експертите од Наса дошле до докази дека астеродите во последната деценија удирале во планетата Земја 10 пати повеќе отколку што сме мислиле.

loading...
Loading...