Дали марихуаната ја уништува кариерата на Ријана?

Loading...

Дали ова девојка наликува на Ријана која што ги придоби своите фанови со својот фантастичен изглед и прекрасен глас?  Ријана на сите свои нови фотографии не го испушта џоинтот од рака. Таа редовно објавувава свои фотографии на социјалните мрежи на кој постојано пуши џоинт, а воедно е и постојано разголена. Дали откако Крис Браун е во нејзиниот живот е настаната оваа промена? Или само во минатото успешно го сокривала своето редовно уживање со марихуана. Имено, за денот на вљубените таа доби букет со листови од марихуана, од својот дечко Крис. За нејзиниот роденден исто така за подарок доби торта со листови од марихуана. Дали ова уживање негативно ќе се одрази на нејзината кариера, дала таа веќе ги губи своите фанови, допрва ќе видиме. 
 

 

 
Дали ова девојка наликува на Ријана која што ги придоби своите фанови со својот фантастичен изглед и прекрасен глас? &

loading...