Дали ова е најглупавата жена во светот: Добила 400.000 евра на лото и ги фрлила во вц-школка!

Loading...

Германката Ангела Мајер добила 400.000 евра на лотарија, па за да прослави испила пет шишиња шампањ и откако се напила одлучила како да ги “потроши”. Дента кога ја дознала убавата вест Ангела во пијана состојба решила да ги фрли во WC школка и тоа од чист инает.
Ангела, чија возраст не е откриена во медиумите, ваквата одлука ја донела за да не мора да ги врати долговите на домот кој се грижел за нејзиниот покоен маж.
Се насладила со шампањско и почнала во вц- шољата да кине 800 банкноти од по 500 евра кои и биле исплатени за добивката.

 
На овој бизарен потег таа мислела дека ќе се ослободи од обврската да ги врати долговите, па така пред судот уверено тврдела дека парите се фрлени за да докаже дека вистински не може да ја плати казната.
Се разбира дека оваа пијана одлука не и ги решила проблемите и домот се уште ја тужи поради неподмирени долгови, а случајот ќе се разреши во судот во Есен.Дента кога ја дознала убавата вест Ангела во пијана состојба решила да ги фрли во WC школка и тоа од чист инает.
Ангела, чија возраст не е

loading...
Loading...