ДАЛИ ПРЕЖИВЕА? – Погледнете што се случува кога идиот го изведува „ледениот предизвик“!

Loading...

Иако „ледениот предизвик“ е хуманитарна акција, за жал се претвори во една голема промоција.Многумина со полевањето со ладна вода се обидоа да го привлечат вниманието, па така и овој дечко.
Тој успеа да ги добие своите пет минути слава, но не сме сигурни какви последици ќе трпи поради нив.

Се надеваме дека е добро:
Многумина со полевањето со ладна вода се обидоа да го привлечат вниманието, па така и овој дечко.
Тој успеа да ги добие своите пет минути с

loading...
Loading...