Дали се исплати работата како стриптизета во Македонија?- Одговорот дознајте го од „Црна Мачка“

Loading...

Колку се исплати во Македонија да се биде стриптизета?Одговор на ова прашање во вестите на Канал 5 даде познатата стриптизета „Црна мачка“ односно Ани Ѓорѓиева.Каква е таа професија, што всушност работите вие?
„Мојот бизнис е нормално доходовен, ова го работам веќе шест години. Јас сум една прочуена во цела Македонија, но сум настапувала и во Србија, Бугарија, Германија и други држави.  Јас сум родена во Скопје и ќе останам тука да работам се додека можам. Јас сум стриптизета , или професионална танчарка. Јас си имам одредена музика ,одредена кореографија и секако костуми  на сите мои настапи. На моите настапи сум Црна мачка, докторка, полицајка , се она што од мене ќе побараат сопствениците на локалите и клубовите во кои настапувам- истакна Ани Ѓеорѓиева.
На следната страна можете да го погледнете и видеото со неа..

 
Каква е таа професија, што всушност работите вие?
„Мојот бизнис е нормално доходовен, ова го работам веќе шест години. Јас сум една п

loading...
Loading...