Дали Срџан Дожаи се задолжил кај Црногорците?!

Можеби Дожаи веќе се задолжил кај Црногорците?!Дали знаете дека истиот тој судија „Срџан Дожаи“ со уште неколку судии ден пред полуфиналниот натпревар Македонија – Црна Гора, бил во Струмица на последниот турнир за младенци до 18 години и на покана на Црногорската делегација бил однесен во Гевгелија во Мрзенци, каде бил напиен и најаден и се тоа на сметка на Црногорската делегација.
Сето тоа било видено од страна на FIBA претставниците и ништо не било превземено. Па од таму се поставува прашањето дали Срџан Дожаи уште од тогаш се задолжил кај Црногорците?!Дали знаете дека истиот тој судија „Срџан Дожаи“ со уште неколку судии ден пред полуфиналниот натпревар Ма

Пронајдете не на следниве мрежи: