Дали сте знаеле дека во кладилница може да се обложувате и на Наташа Беквалац?

Loading...

Но, само ако сте во Србија!  Кладилниците во Србија нудат можност да се обложувате кога Беквалац ќе го роди своето второ дете. Ако одлучите да се обложите дека Наташа ќе стане мајка по втор пат во 2015 година, квотата за добивка 2.50, за 2016 година е 3.00, за 2017 е 5.00, додека за 2018 година квотата е 7.00.
Таа до сега неколку пати изјави дека и е желба годинава да стане мајка, па според тоа, доколку се обложите најдобро е тоа да биде на 2015 година. И не заборавајте да навивате Наташа и нејзиниот Љуба да бидат „вредни“.
Како би се обложиле вие? Ако одлучите да се обложите дека Наташа ќе стане мајка по втор пат во 2015 година, квотата за добивка 2.50, за 2016 година е 3.00, за 2017 е 5.00,

loading...
Loading...