Дали треба ДА СЕ ТУШИРАТЕ НАУТРО ИЛИ НАВЕЧЕР? Еве го одговорот!

Loading...

Се туширате наутро или навечер? Многумина преферираат денот да им започне со освежување, додека други едвај чекаат да исчистат се од себе кога ќе се дојдат дома.Но, дали постојат предиспозиции кои говорат за одреден временски период за туширање? Тоа зависи од вас, како и сите други работи во животот.
Ако учествувате во многу креативни активности, туширањето на време може да им помогне на вашите мозочни сокови непречено да течат, пишува Hellogiggles.com.
Еве 2 причини зошто би требало да се туширате наутро:
1. Имате мрсна кожа
Маслото се создава во текот на ноќта, а туширањето наутро може да ги исчисти тие пори.
2. Креативна личност сте
Туширањето е како медитација бидејќи ги релаксира и мозочните келии кои состојбата на мозокот можат да ја доведат до совршенство кое надоаѓа со добри идеи. Но, дали постојат предиспозиции кои говорат за одреден временски период за туширање? Тоа зависи од вас, како и сите други работи во животот.

loading...