Дали заводливата Станија е во критична здравствена состојба?!

Loading...

Заводливата старлета Станија, која е дел од српското реално шоу „Фарма“, откако не се чувствувала добро, одговорните за шоуто повикале доктор на фармата. 
Таа добила инфузија и и бил препорачано да не работи ништо во наредните неколку дена, бидејќи нејзината здравствена состојба може да се влоши. 
Некои на фармата не веруваат во тоа дека здравствената состојба на Станија не е во најдобар ред, сметаат дека таа лаже, колку да предизвика драми на фармата и да биде во центарот на вниманието. 
Дополнително ќе се истражи дали на Станија навистина и е критична здравствената состојба или сето тоа е само глума. 
 
 Заводливата старлета Станија, која е дел од српското реално шоу „Фарма“, откако не се чувствувала добро, о

loading...
Loading...