Дали знате како можете да проверите дали вашето момче/сопруг ве сака?

Loading...

Во едната група мажи припаѓаат оние кои е многу тешко да кажат „те сакам“ а во другата оние кои постојано го кажуваат тоа не не го мислат. Со помош на мали трикови вие ќе може да проверите дали вашиот партнер навистина ве сака. 
Првенствено бидете сигурни дека навистина сакате да ја дознаете вистината, ако не сте сигурни воопшто и не започнувајте со целата постапка.
Ако се одлулите да одите понатаму, неопходно е соочувањето на лице во лице. Доколку ви кажал дека ве сака во брзање или додека бил пијан, запрашајте го дали памети што ви кажал. Доколку ви одговори со „да“ продолжете. 
Следи прашањето: Дали навистина го чувствуваш тоа?“. Па на тој начин неговите очи ќе кажат се што тој премолчува, а вие ќе успеете брзо да ја дознаете вистината. Со помош на мали трикови вие ќе може да проверите дали вашиот партнер навистина ве сака. 
Првенствено бидете сигурни дека навистина са

loading...
Loading...