Џамбазов со свое шоу вечер на МТВ

Loading...

Вечерва во 20:20 започнува новото шоу “ЏИШ” скратеница од Џамбазов  Игор Шоу. 
Тој за своето шоу вели дека правилата во него се дека нема правила. За изборот на своите гости изјавува дека ќе бидат мултиталентирани и со нив ќе разговара на различни теми. Како гостин кој е најавен во првата емисија е Калиопи на тема “Име”, па во следната емисија гостин ќе биде Тамара на тема “Пари” и третата емисија ќе ја обележи Томи Михајловски на тема “Брат со мало Т”.
Во шоуто ќе има место за забава, поезија и  драма. За музиката освен гостите и самиот Игор ќе биде задолжен и бендот кој настапуваше со нашата легенда Тоше. Вечерва во 20:20 започнува новото шоу “ЏИШ” скратеница од Џамбазов  Игор Шоу. 

loading...