Дами, на овие 7 работи мажите мислат кога ве гледаат целосно голи!

Loading...

Мажите се визуелни типови…не дека жените не се, но сепак момците водат! А ве интересира ли што им се „мота“ низ глава кога ве гледаат голи?1.Смири се! Биди кул
-Можеби не се гледа но тие многу се возбудуваат. Кога жената ќе започне да се соблекува, отчукувањата на срцето се забрзуваат, а полека започнуваат да ја губат способноста за рационално размислување. Но сепак се обидуваат се да скријат затоа што не сакаат да изгледа како прв пат да гледаат гола жена. Па се смируваат сами себе.
2.Конечно може да „зјапам“
Сите мажи сакат да гледаат во облините на жените но сепак се контролираат. Но, кога пред него ќе се соблечете цивилизираното однесување веќе не им е приоритет.
3.Ментална забелешка
Вообичаено кога се самозадоволуваат мислат понекогаш и на своите работни задачи, но кога жената ќе се соблече пред нив сите други мисли исчезнуваат, сконцентрирани се само на неа.
 
4. О не! Воздржи се уште малку…
Мажите може да доживеат оргазам многу брзо од поголем број на жени. И сите тие се свесни за тоа. Па така не само што мора повеќе да се трудат мора и да го одложуваат своето задоволство.

 

5. Кога само би знаел што сака таа да и правам
Немојте да се плашите да му давате насоки што да ви прави. Сексот е многу подобар кога партнерот знае што ви одговара а што не!
6.Каков среќник сум јас
– И мажите имаат свои несигурности, но сеедно тешко им  е да ја сфатат несигурноста на жените. Тие навистина не очекуваат некој супермодел па секако на нив им  изгледате боженствено. Тие уживаат во моментите кога сте полни со самодоверба и отворени. Ако се обидувате да се скриете под чаршавите или ако ги криете градите со рака тие ќе се обидат да направат нешто за да не ви биде непријатно.
7.Блажена тишина
Во останатиот дел сме преокупирани со работата и другите секојдневни обврски но и сме под голем стрес. Но, ништо не го ублажува стресот како сексот. А току во моментот кога ќе се соблечете – тоа е  единственото нешто на кое мажот мисли. 1.Смири се! Биди кул
-Можеби не се гледа но тие многу се возбудуваат. Кога жената ќе започне да се соблекува, отчукувањата

loading...
Loading...