Џастин Бибер и се посвети на верата

Loading...

Канадската поп ѕвезда Џастин Бибер реши да стави точка на развратниот животен стил и да ги остави скандалите зад себе, а неодамна ја воведе праксата пред секој концерт да разговара за верата и Библијата со соработниците и танчерите.Имено, како што откриваат неговите блиски пријатели, Џастин се исплашил од приказните за ѕвездите кои изгубиле контрола над сопствениот живот, а мирот го пронашол во верата, и сега сака на сите да им ја пренесе.
„Неговиот живот е многу подобар откако почна да верува во Бог. Сега цел му е да ги предупреди сите на опасностите што ги носат славата, парите и шоу бизнисот“, рекоа неговите соработници. Од друга страна, самиот пејач во неодамнешно интервју говореше за новопронајдената вера.
Истакнуваат дека тој ужива во разговори за верата.
„Не се согласувам со оние кои велат дека христијаните се премногу агресивни во настојувањето да ја приближат верата кон луѓето. Кога им велам на луѓето дека сум верник, скептични се. Но, јас искрено сакам да го следам Исус“, изјави Бибер.
Последниот пат кога Бибер успеа да ги шокира своите фанови на Инстаграм беше неодамна, кога сподели видео со приватна забава на базен. Имено, Бибер објави снимка во времетраење од неколку секунди, а на која се гледаат девојки како се забавуваат на забава на базен. Овде не би имало ништо необично, ако на снимката не би се слушало како Бибер и вели на една од девојките орално да го задоволи. И токму тој детаљ ги изнервира неговите фанови, кои го потсетија пејачот на неговите испади.Имено, како што откриваат неговите блиски пријатели, Џастин се исплашил од приказните за ѕвездите кои изгубиле контрола над сопствениот живот, а ми

loading...