Давор Шукер со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: Татковината да ви биде на прво место

Loading...

Една од најголемите легенди на хрватскиот и европскиот фудбал Давор Шукер даде поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.-Праќаме порака за поддршка до нашите пријатели во Македонија, успешно да пребродат кризта и на сите татковината да им биде на прво место, како што им е тоа на играчите кога го носат македонскиот дрес. Со спортски поздрав, пишува во пораката која прати претседателот на Фудбалската федерација Хрватска Давор Шукер.
Давор Шукер во кариерата има играно за европски великани како Реал Мадрид и Арсенал.-Праќаме порака за поддршка до нашите пријатели во Македонија, успешно да пребродат кризта и на сите татковината да им биде на прво место, како што

loading...