Џеј Ло:Се што гледате на мене е природно!

Loading...

За разлика од многу нејзини колешки кои веќе на 35 години направиле различни пластични операции за да изгледаат поубаво и помладо, пејачката Џенифер Лопез, тврди за нејзината природна убавина.Џеј Ло преку Твитер одлучила да одговори на провокациите на еден пластичен хирург, кој објавил слика од нејзиното минато и од сегашноста, па со оваа споредба ја навредил убавата латино пејачка. Ова очигледно ја предизвикало пејачката, па му одговорила на Твитер:
„Жал ми е господине, но јас никогаш не сум имала пластична операција од било кој вид“.
Интересно е тоа што Џеј Ло веднаш му одговорила на хирургот, така што целата оваа ситуација многумина ја искоментирале како принудна, како само да била предизвикана од вистината.Џеј Ло преку Твитер одлучила да одговори на провокациите на еден пластичен хирург, кој објавил слика од нејзиното минато и од сегашноста, па со ова

loading...
Loading...