Демант на информацијата за фатено возило со оружје во Сити Мол!

Loading...

Демант на информацијата за фатено возило со оружје во Сити Мол!Во текот на вчерашниот ден се појавија информации за спречена терористичка акција во Скопје Сити Мол, притоа истите беа објавени на нашиот портал. 
Од Управата на Скопје Сити Мол известуваат дека станува збор за целосно невистинити информации и дека ваков настан воопшто се нема случено во Скопје Сити Мол. 
Поради тоа, сакаме да упатиме извинување за преземените информации(Во Сити Мол фатено возило полно со оружје) кои беа објавени на нашиот портал. 
Пулс24Во текот на вчерашниот ден се појавија информации за спречена терористичка акција во Скопје Сити Мол, притоа истите беа објавени на нашиот портал.&

loading...
Loading...