Денеска УМС на ВМРО-ДПМНЕ ќе ја одржи 25-та годишна конференција

Loading...

Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ денес со почеток во 13:30 часот ќе ја одржи 25-та годишна конференција во СЦ Јане Сандански во Скопје.Според најавата свое обраќање на годишната конференција ќе имаат претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски.Според најавата свое обраќање на годишната конференција ќе имаат претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ В

loading...