Десет најскапи разводи во светот

Loading...

Многуте неверства, јавните навредување и скандалозни бракови се карактеристични за познатите личности. Кога се милионите во прашање, заљубувањето е лесно но разделбата и разводот тежок. Погледнете на кого значително му се намали сметката во банка по разводот.
10.Mick Jagger и Jerry Hall

Разводот на рок ѕвездата и познатиот модел изнесуваше 25 милиони долари.
9. Michael Douglas и Diandra Luker

Овој пар беше во брак 20 години. Разводот е проценет на 45 милиони долари.
8. Paul McCartney и Heather Mills

На поранешната манекенка, сопругот и исплати 48,6 милиони долари.
7. James Cameron и Linda Hamilton

Во брак беа само 17 месеци, потоа таа стана побогата за 50 милиони долари.
6. Kevin Costner и Cindy Silva

Глумецот по разводот остана без 80 милиони долари.
5. Steven Spielberg и Amy Irving

Овој развод е проценет на 100 милиони долари
4. Harrison Ford и Melissa Mathison

После 18 години брак, разодот ги чинеше 118 милиони долари.
3. Neil Diamond и Marcia Murphey

Сопругата на легендарниот пејач по разводот зема половина од неговиот имот, односно 150 милиони долари.
2. Michael Jordan и Juanita Jordan

Познатиот кошаркар на својата сопруга и исплати 168 милиони долари.
1. Rupert Murdoch и Anna Murdoch

Ова е најскапиот развод, кој изнесува неверојатни 1,7 милјарди долари.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Многуте неверства, јавните навредување и скандалозни бракови се карактеристични за познатите личности. Кога се милиони

loading...