Детали за пожарот кој попладнево избувна на Зелениот пазар во Скопје

Loading...

Детали за пожарот кој попладнево избувна на Зелениот пазар во Скопје  Опожарени три тезги на Зелениот пазар во Скопје, една целосно изгорена, а кај две е опожарена кровната конструкција. Пожарот е изгаснат.
Командирот на Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје, Звонко Томески за МИА изјави дека пожарот е изгаснат навреме, а во гаснењето интервенирале со четири противпожарни возила.
Засега не се познати причините на пожарот.  Опожарени три тезги на Зелениот пазар во Скопје, една целосно изгорена, а кај две е опожарена кровната конструкција. Пожарот е изгаснат.
Ко

loading...
Loading...