Дете ѓавол: Постојано се самозапалува!

Loading...

Дете страда од ретка болест која се нарекува спонтано човечко согорување. Момчето е хоспитализирано а покрај неговиот кревет  ставена е кофа со вода и апарат за гаснење.Мајката била пресреќна кога родила здраво момче, меѓутоа, девет дена подоцна го пронашла во пламен и започнала да го гаси оганот.
-Луѓето мислеа дека намерно го запалив бебето- изјавила мајката Рејесвари која живее во Индија.
Бебето преживеало уште три слични несреќи, по кој заедницата од селото го протерала семејството од селото. Момчето Рахул кој е стар три месеци, се наоѓа во моментов во болница. Момчето страда од ретко пореметување. Во последните 300 години имало 200 такви случаи.
Покрај неговиот кревет  ставена е кофа со вода и апарат за гаснење. Во моментов докторите се обидуваат да му ги излечат изгорениците.
Исто така докторите велат дека родителите треба да се потрудат да ги спречат сите ситуации кои би можеле да доведат до нов оган.Мајката била пресреќна кога родила здраво момче, меѓутоа, девет дена подоцна го пронашла во пламен и започнала да го г

loading...
Loading...