Дете почина на Клиниката за Трауматологија во Скопје

Loading...

На Клиниката за Траматологија синоќа се случила трагедија кога починало 15-годишно дете.Како што дознава Пресс24 од свои извори, се работи за 15- годишно дете кое починало на Клиниката како последица на компликација, најверојатно по примената анестезија.
Засега за случајот нема официјална потврда.
Се очекуваат повеќе детали за трагедијата.Како што дознава Пресс24 од свои извори, се работи за 15- годишно дете кое починало на Клиниката како последица на компликација, најверојатно по пр

loading...
Loading...