Дете се плаши да и признае на својата мајка дека не е хомосексуалец!

Loading...

Откако сфатила дека нејзиното дете повеќе го привлекуваат момчиња наместо девојчиња, Лори Дурон почнала блог на оваа тема,а потоа објавила и книга се со цел да ја прифати сексуалната ориентација на нејзиниот син. Лори толку многу зборувала дека нема ништо лошо што синот сака момчиња, па нејзиниот постар син, се плашел да и признае дека сака девојчиња бидејќи мислел дека мајката нема да го сака повеќе. 
Во нејзината книга “Raising my rainbow”, Лори објаснува како нејзиниот шестгодишен син сака да се однесува и да се облекува како девојче. На нејзиниот блог таа секојдневно дели совети како родителите да ги сакаат своите деца кои се хомосексуалци и да не им судат. 
Трудејќи се да ги убиде сите дека е во ред да си геј, таа го запоставила својот 10 годишен син, кој се плашел да и признае на својата мајка дека сака девоојчиња, затоа што не знаел како таа ќе реагира на тоа.
 Лори толку многу зборувала дека нема ништо лошо што синот сака момчиња, па нејзиниот постар син, се плашел да и признае дека сака девојчиња бидејќи

loading...
Loading...