Девет заповеди во сексот кои МОРА ДА ГИ ЗНАЕТЕ!

Loading...

Покрупните мажи повеќе се трудат, а колку и да негираат, мажите обожаваат кога девојките ќе посетат секс шоп, а посебно кога ќе купат вртоглаво високи проѕирни штикли.Што е дефиниција на сексапилот и што навистина се сметаво жешките секси игри?
1.Запаметете! Не се смета големината, туку батеријата…. на „апаратот”.
2.Не велиме дека треба да пробате, но покрупните мажи сепак повеќе се трудат.
3.“Фрли го ѓубрето надвор” не се смета како dirty разговор.
4.Кога го чекате во неговата маица, тоа е слатко. Но кога тој ве чека во вашата…Време е да се запрашате.
5.Што ве засега вас колку партнерки имал пред вас? Сетете се дека истото прашање може да ве праша и вас.
6.Секс на плажа? Зашто да не! Кршењето на правилата е секогаш секси.
7.Запаметете! Вашите пријатели не ги интересира ама баш се во вашиот сексуален живот.
8.Колку и да негираат, мажите обожаваат кога ќе посетите секс шоп, а посебно кога ќе ги купите оние високи приѕирни штикли.
9.Дефиниција за сексапил: Жена која знае што сака!Што е дефиниција на сексапилот и што навистина се сметаво жешките секси игри?
1.Запаметете! Не се смета големината, туку батеријата…

loading...
Loading...