Девојче викало „НЕМОЈ МАМО, НЕМОЈ ТАТО“: Кога патолозите го прегледале нејзиното тело…

Дваесет и едно месечно девојче било „изгазено до смрт“ од родителот, а детето се здобило со такви повреди што изгледало како да е жртва во судир на автомобили.Само неколку дена пред да биде убиена од страна на нејзината мајка Кетрин Смит и нејзиниот партнер Метју Ригби, малечката Ајиша Џејн Смит велела: „Немој мамо, немој тато.“
Девојчето починало во куќа во Стафордшир поради повреди на срцето, а „газењето со нозе“ предизвикало застој на срцето. Патологот сведочел дека детето имало слични повреди како кај жртвите на сообраќајни несреќи.
Патологот утврдил дека девојчето претрпело три фрактури, имало 16 надворешни повреди, вклучувајќи модринки на грбот, а белодробните крила ѝ крвареле.
Тој потврдил дека повредите се резултат од многу силни удари, а родителите ги негирале обвиненијата за убиство.
Само шест месеци претходно, социјалната служба го врати детето кај родителите. Судењето продолжува.Само неколку дена пред да биде убиена од страна на нејзината мајка Кетрин Смит и нејзиниот партнер Метју Ригби, малечката Ајиша Џејн Смит велела: &

Пронајдете не на следниве мрежи: