Девојка си ја продава урината за 25 евра: „Побарувачката е огромна затоа што…“

Таа вели дека побарувачката е голема и дека неа не ја интересираат причините зошто некој би купил ваков тест.„Трудна сум три месеци и продавам позитивни тестови за бременост. Цената на еден позитивен тест е 25 долари (oколу 1.500 денари), а доколку купувачот треба да помине повеќе од 95 километри за да дојде за примопредавањето, ќе му дадам два за 35 долари (2.000 денари)“ – пишува во огласот на една трудна Американка од Флорида.
Таа вели дека побарувачката е голема и дека неа не ја интересираат причините зошто некој би купил ваков тест.
– Можеби сакаат да се пошегуваат со некого, да се насмеат на туѓа сметка или да му одмазди на поранешното момче, не ме интересира – изјавила девојката за „Хафингтон пост“.
Таа додава дека и онака мора да оди во тоалет барем десеттина пати на ден, а вака барем добива и пари за тоа.
– Студирам и морам некако да си го финансирам школувањето. Ова ми изгледаше идеално – вели таа.„Трудна сум три месеци и продавам позитивни тестови за бременост. Цената на еден позитивен тест е 25 долари (oколу 1.500 денари), а доколку&n

Пронајдете не на следниве мрежи: