Девојка скокнала од прв спрат, тешко повредена!

Loading...

Петнаесетгодишна девојка ученичка во основно училиште во Каселија, денес скокнала од првиот спрат од станбена зграда. Се здобила со тешки повреди. Изјавил портпаролот од Министерството за внатрешни работи од Тузла.Девојката по укажаната прва помош, била итно пренесена во клиничкиот центар на Тузла.
Полицијата извршила увид на местото на несреќата и работи на расветлување на случајот.
На клиниката во центарот на Тузла, на новинарите им било кажано дека девојката е свесна, но ќе добијат повеќе информации по објавениоо неопходен преглед.Девојката по укажаната прва помош, била итно пренесена во клиничкиот центар на Тузла.
Полицијата извршила увид на местото на несреќата и ра

loading...
Loading...