Девојки дали би спиеле со некој за милион долари?

Loading...

Дали постојат пари кои што можат да ја купат љубовта? Што доколку некој ви понуди еден милион за да спиете со него?  Дали би го прифатиле предлогот?
Притоа, покрај себе имате прекрасен маж кој што ве сака и ве почитува…
Можеби со парите може да решите многу проблеми но исто така може и да си создадете многу нови проблеми.
Филмот „Непристоен предлог“ е одличен пример за тоа што може парите да и направат на една љубов. Парите може целосно да ја уништат среќата, а за тоа е доволна само една ноќ…
Во продолжение може да го погледнете видеото кое го одвоивме за вас.
 Што доколку некој ви понуди еден милион за да спиете со него?  Дали би го прифатиле предлогот?
Притоа, покрај себе имате прекрасен маж

loading...
Loading...