Девојки, ДОСТА БАРАВТЕ: Совршениот маж се наоѓа на Балканот!

Loading...

Истражувањето на Светската организација за економска соработка и развој покажало дека Словенците во просек трошат 114 минути дневно за извршување домашни работи.Овој резултат на некој начин ги прави Словенците совршени мажи.
Најмалку време за домашните обврски трошат мажите во Индија – само 19 минути.
Експертите, како главна причина за ова ги наведуваат културолошките разлики, но ни Европјаните од некои поразвиени земји не се многу повредни. Италијанците минуваат нецел час помагајќи им на сопругите, Унгарците малку повеќе од тоа, а Турците 21 минута.
Веднаш зад Словенците, највредни мажи се Данците, па Естонците, а Французите се на четвртото место со потрошени 98 минути на домашни работи.Овој резултат на некој начин ги прави Словенците совршени мажи.
Најмалку време за домашните обврски трошат мажите во Индија – само 19

loading...
Loading...